Randivonal.hu

Több mint 3 millió regisztrált. A Randivonal társkereső szolgáltatás előfizetéses rendszerben vehető igénybe, így az oldalon fizetőképes felhasználók érhetők el. A regisztrált felhasználók körében lehetőség van a demográfiai szempontok alapján célzott hirdetések megjelenítésére.

Látogatói: 18-59 éves nők és férfiak
Havi 600.000 real users
Havi 16.000.000 page views

Forrás: Gemius, OLA. – Habostorta Media/becsült adatok (2019.Q1.)

Puncs.hu

A Puncs.hu kaput nyit arra a világra, amire mindannyian vágyunk. Ez az oldal a boldogságról szól, amit keresünk. Az oldal a szépségükkel és intelligenciájukkal tisztában lévő fiatal lányokhoz és fiúkhoz szól, de ugyanakkor az elfoglalt, tehetős úriemberekhez, vagy hölgyekhez is, akik megosztanák életük egy szeletét a másikkal, akit kölcsönösen boldoggá tudnak tenni.

Látogatói: 18-65 éves, jó anyagi helyzettel rendelkező hölgyek és urak

Viszony.hu

A Viszony.hu Magyarország első párkapcsolatban élőknek szánt diszkrét szerető keresője. Az oldal különlegessége, hogy párkapcsolati háttérrel rendelkező felek az oldal segítségével létesítsenek titkos viszonyt. Mindkét fél vigyáz a másikra, hogy a titok valóban titok is maradjon, az oldal pedig ehhez biztosít anonim és diszkrét felületet.

Látogatói: 18-65 éves, párkapcsolatban élő hölgyek és urak
Havi 270.000 real users
Havi 8.500.000 page views

Forrás: Gemius, OLA. – Habostorta Media/becsült adatok (2019.Q1.)

Párom.hu

Magyarország egyik leglátogatottabb társkeresője 997 ezer aktív felhasználóval.

Demográfiai targetálhatóság, 280 ezres eDM adatbázis.

Melegrandi.hu

Kulturált ismerkedési lehetőséget biztosít a 2001 óta üzemelő oldal azoknak a társkeresőknek, akik azonos nemű párjukat keresik.