Randivonal.hu

Több mint 3 millió regisztrált. A Randivonal társkereső szolgáltatás előfizetéses rendszerben vehető igénybe, így az oldalon fizetőképes felhasználók érhetők el. A regisztrált felhasználók körében lehetőség van a demográfiai szempontok alapján célzott hirdetések megjelenítésére.

Látogatói: 18-59 éves nők és férfiak
Havi 260.000 real users
Havi 14.000.000 page views

Forrás: Gemius, OLA. – Habostorta Media/becsült adatok (2020.)

Puncs.hu

A Puncs.hu kaput nyit arra a világra, amire mindannyian vágyunk. Ez az oldal a boldogságról szól, amit keresünk. Az oldal a szépségükkel és intelligenciájukkal tisztában lévő fiatal lányokhoz és fiúkhoz szól, de ugyanakkor az elfoglalt, tehetős úriemberekhez, vagy hölgyekhez is, akik megosztanák életük egy szeletét a másikkal, akit kölcsönösen boldoggá tudnak tenni.

Látogatói: 18-65 éves, jó anyagi helyzettel rendelkező hölgyek és urak

Viszony.hu

A Viszony.hu Magyarország első párkapcsolatban élőknek szánt diszkrét szerető keresője. Az oldal különlegessége, hogy párkapcsolati háttérrel rendelkező felek az oldal segítségével létesítsenek titkos viszonyt. Mindkét fél vigyáz a másikra, hogy a titok valóban titok is maradjon, az oldal pedig ehhez biztosít anonim és diszkrét felületet.

Látogatói: 18-65 éves, párkapcsolatban élő hölgyek és urak
Havi 126.000 real users
Havi 7.400.000 page views

Forrás: Gemius, OLA. – Habostorta Media/becsült adatok (2020.)

CsajokésPasik.hu

Laza, színes, fiatalos tartalom, hetente több ezer újonnan regisztráló társkeresővel. Az oldal elsődleges célközönsége: a fiatal felnőtt korosztály. A társkeresők 65%-a 18-45 év közötti.

110.000 Facebook követő, és 150.000 blogolvasó havonta.

Havi 300.000 társkereső
Havi 8 millió oldalmegtekintés

Forrás: Google Analytics (2020.)

Padaam.hu

A Padaam az egyedülálló szülők társkeresője. Az oldal célja, hogy a gyerekes új életet kezdők is rátaláljanak a boldogságra, hiszen egyedülálló szülőként ismerkedni komoly kihívás. Sok a kötöttség, nagyon fontos a bizalom, a biztonság. A Padaamon ezért a gyerek kérdés nem tabu, itt a társkeresők egymáshoz hasonlóan gondolkoznak felelősségről, párkapcsolatról, családról.

Havi 40.000 társkereső
Havi 2,5 millió oldalmegtekintés

Forrás: Google Analytics (2020.)

Lovebox.hu

A több, mint 15 éves Lovebox egyedülálló társkereső, mert a felhasználók nemcsak párra lelhetnek az oldalon, de az aktív közösségekben sok barátság is szövődik. A társkeresők megoszthatják gondolataikat az oldal fórumain, és bepillantást nyerhetnek egymás életébe a naplókon keresztül. Egy közös chatfal segítségével pedig kötetlen társalgásra is lehetőség nyílik.

Havi 35.000 társkereső
Havi 1,5 millió oldalmegtekintés

Forrás: Google Analytics (2020.)

Párom.hu

Magyarország egyik leglátogatottabb társkeresője 997 ezer aktív felhasználóval.

Demográfiai targetálhatóság, 280 ezres eDM adatbázis.

Melegrandi.hu

Kulturált ismerkedési lehetőséget biztosít a 2001 óta üzemelő oldal azoknak a társkeresőknek, akik azonos nemű párjukat keresik.